VIDEO & FOTO

MUSIK VIDEO

En musikvideo er et vigtigt stykke redskab for enhver artist, til at give det visuelle udtryk af sangen. En musikvideo styrker artistens karakter, og dette kan booste både antal afspilninger, men også artistens fanbase. 


Priserne starter fra 15.000,-

EVENTFILM

Skal du have dækket et event, koncert eller lign? Hos Unity Production dækker vi alle former for events. Med op til 8 kameraer kan vi fange alle de gode vinkler, og sikre at du får hver detalje med fra eventet.

Priserne starter fra 12.345,-

REKLAMEFILM

Vi hjælper med branding i form af en visuel reklamevideo, i høj kvalitet. En reklamefilm kan struktureres på forskellige måder alt efter hvad den enkelte virksomhed ønsker. Med en reklamefilm fanger du meget nemmere dine kunders opmærksomhed, og derved øger interaktionen mellem kunden og virksomheden.


Priserne starter fra 20.000,-

PORTRÆT FOTO

Et portrætfoto er et af de ældste og mest klassiske af alle fotogenrerne. Det er stadig dag den mest brugte fotogenre i forbindelse med Indbydelser, kunst til væggen, et kærligt minde, eller noget helt tredje.


Priserne starter fra 500,- 

SPEAK

Et godt speak kan fastholde seerne i længere tid, samt bruges til at fortælle et budskab eller noget information i en given video. Speak kan også bruges til lydbøger, reklamer, radio mm.

Priserne starter fra
399,-

FASHION VIDEO

Skal dit tøjbrand have et boost? Med en Fashion Video får du et helt unikt produkt som er skrædersyet til dit tøj, merchendise eller lign.


Priserne starter fra 13.000,-