YDELSER

LIVE STREAMING

Ofte foregår koncernmeddelelser, foredrag og forelæsninger i arbejdstiden, hvorfor det kan være en fordel at live-streame begivenheden, således at medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, aktionærer og andre interessenter kan følge med, uanset hvor de befinder sig.


Videoproduktion til streaming kan foregå ved hjælp af et simpelt setup med et enkelt kamera, hvilket i nogle tilfælde kan være tilstrækkeligt. Ved større events eller forelæsninger anbefales et større setup med flere kameraer og minimum én tekniker/producer til at klippe den direkte udsendelse. Hermed opnår man en større følelse af tilstedeværelse for det publikum, som ikke kan være fysisk til stede


Derfor er vi med til at give dine seere følelsen af tilstedeværelse – fordi vi forstår, at indfange en stemning.
Vi garanterer, at det team vi sender ud, har mange års erfaring i tv-branchen med at dække debatter og events. Det er et videoproduktionsteam, som også tæller IT-folk, der i samarbejde med jeres IT-folk, sikrer netforbindelse og hul igennem til websiden med streamingen.

GRAFISK DESIGN

I vores designproces fokuserer vi på at finde ind til kernen i din fortælling for at puste støvet væk og få budskabet til at træde i karakter med sigte på din målgruppe. Når vi har defineret hvilke parametre vi skal arbejde med (aka hvilke ting der får dine kunder flyvende op ad stolen), så går vi i designmode.


For det er helt essentielt hvilket udtryk og indtryk din virksomhed udstråler – uanset om det er en særskilt kampagne, salgsmateriale eller andet i relation til din virksomheds visuelle identitet. Derfor arbejder vi fokuseret med det grafiske design, så det rammer ind i målgruppen og stadig formår at distancere sig og skille sig ud.

VOKALPRODUKTION

En velproduceret vokal er en altafgørende del af en professionel musikproduktion. Vokalen er det første, man lægger mærke til, og den kan løfte en god sang fra det middelmådige til et superhit. Vi er erfarne vokalproducere, der ved præcis, hvordan en god vokalproduktion skal lyde.


Vi arbejder hurtigt og effektivt og garanterer en vokaloptagelse i topklasse. Det er vigtigt at føle sig tryg, når man står foran mikrofonen, og vi hjælper dig på rette vej. Vi ved, hvilke facetter vi skal spille på for at få din stemme til at leve op til sit allerbedste.


MUSIKPRODUKTION

Har du skrevet et hit, der blot mangler den rette instrumentering? Lad os hjælpe dig med at få din sang til at lyde professionelt ligesom sangene i radioen. Ud fra dine ønsker skaber vi den sound, som du har i hovedet, så du er sikret en produktion, der passer præcis til din sang.


MIX & MASTERING

Når din sang og produktion er færdig, mangler den kun det sidste touch for at være radioklar. Mix- og mastering-fasen skal aldrig undervurderes, da det kan være forskellen på, om dit nummer rører lytteren eller ej. Lad os mixe dit track og sikre dig, at musikken brager ud gennem højtalerne og i radioen.


Vi leverer mix inden for de fleste musikgenrer og laver det præcis efter dine ønsker. Der er altid mulighed for rettelser inden endeligt mix.

VIDEO/FOTO

Vi har en produktions afd. med stærke kompetencer inden for videoproduktion. Vi klarer alle led i produktionen  – lige fra idéudvikling til færdigt produkt og har stor erfaring med at fortælle gode historier, der engagerer modtageren. Her får du personlig kontakt uden fordyrende og tidskrævende mellemled.vi klarer hele produktionen for dig.


  1. Videoklip/Musik video.
  2. Video reklamer.
  3. Portrætfoto
  4. Brylluper 
  5. Events